JOULUKALENTERIN ARVONNAN SÄÄNNÖT

14.7.2019

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Joulukalenterissa avautuu uusi arvonta vuorotellen Pauligin Inkku instagram -tilillä ja Pauligfi -tilillä ajalla 1.12.-24.12. 

Jokaisen luukun osallistumisaika on kaksi vuorokautta (kunnes seuraava luukku kyseisellä tilillä aukeaa).

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Arvontaan voi osallistua Pauligin Inkun instagramissa, Pauligin instagramissa ja Pauligin facebookissa joulukalenterin luukun kuvaan kommentoimalla. Kaikkien kommentoijien keskuudesta arvotaan voittaja ja voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä voitosta. 

Voittajat:

 1. luukku: Vuokko
 2. luukku: Jenna
 3. luukku: Maarit
 4. luukku: Anja
 5. luukku: Tiina
 6. luukku: Riina
 7. luukku: Eija
 8. luukku: Emma
 9. luukku: Outi
 10. luukku: Marja
 11. luukku: Jyrki
 12. luukku: Sari
 13. luukku: Visa
 14. luukku: Ninni
 15. luukku: Inga
 16. luukku: Eija
 17. luukku: Mervi
 18. luukku: Minna
 19. luukku: Taru
 20. luukku: Annina & Julia
 21. luukku: Minna
 22. luukku: Hannamari
 23. luukku: Tiia
 24. luukku: Jaana

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona on 24 tuotekassia Pauligin tuotteita, joita esiintyy joulukalenterin kuvissa. Yksittäisen palkinnon arvo on n. 15-100 e. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittaja valitaan arvonnalla päivittäin (parittomat päivät Pauligin Inkun tilillä ja parilliset päivät Pauligin tilillä) ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti siinä kanavassa, jossa voittaja on arvontaan osallistunut.

Osallistuaksesi arvontaan sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa.

Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Voittajille ilmoitetaan voitosta Pauligin Inkun tai Pauligin instagramissa ja heihin otetaan yhteyttä sen kanavan välityksellä, jossa arvottu voittaja on jättänyt kommentin.

Palkinnot lähetetään voittajille Suomessa viimeistään tammikuun 2020 aikana.

Kaikki aktivointiin osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Aktivointi ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Lisätietoa arvonnasta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta. 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top