Järjestä itse kahvitasting osa 2.

Viime blogissa kerroin, kuinka järjestät helposti kotona itse kahvitastingin. Tässä toisessa osiossa viemme maistelun vielä hieman pidemmälle, kun mukaan lisätään kahville sopivat makuparit!

Koska me suomalaiset olemme maailman kovimpia kahvinjuojia ja juomme myös laadullisesti maailman parhaita kahvilaatuja, tulisi meidän kasvattaa tietouttamme myös kahvin ja ruoan yhdistämisestä. Monesti jälkiruokalistalla kahvi on vaan "kahvi", eikä sitä esimerkiksi avata aromien tai edes paahdon puolelta sen enempää. Tiedätte, että oikean ruoan ja viinin yhdistelmällä voimme päästä maksimaalisiin makunautintoihin tai päinvastoin - väärällä yhdistelmällä voimme myös pilata sen. Sama pätee myös kahvissa.

Olemme Pauligilla jo pitkään halunneet korostaa makuparien merkitystä kahvinjuonnissa. Kuinka siis tehdä kahvihetkestä ja kahvitastingista vieläkin nautinnollisempi?

Presidentti Origin Blend -kahvit esittelevät kyseiselle alkuperämaalle ominaisen kahvinmaun ja tästä tuoteperheestä löytyykin kahveja eri makuun. Sama pätee siis luonnollisesti myös kahvin kanssa tarjoiltavaan makupariin. Ota alhaalta löytyvät makuparivinkit ylös ja vie oma sekä ystäviesi kahvinautinto uusille asteille. Reseptit makupareihin löytyvät otsikkoa klikkaamalla.

Presidentti Origin Blend Indonesia & Ananaskeikauskakku

Tämän kahvin makumaailmassa on villiä marjaisuutta ja mehevää hedelmäisyyttä. Sen makuparina maistuu trooppisen mehevä ananaskeikauskakku, joka täydentää kahvin hedelmäisiä vivahteita.

Presidentti Origin Blend Colombia & Pähkinäcookies

Raikkaan hapokas, tasapainoinen ja pähkinäinen Colombia-kahvi on täydellinen pari herkullisten pähkinäkeksien kanssa. Tämä kombo tuplaa pähkinäisen makunautinnon!  

Presidentti Origin Blend Tanzania & Taatelimuffinit

Taatelimuffinien mehevä mausteisuus täydentää upeasti Presidentti Origin Blend Tanzanian tasapainoista hedelmäisyyttä.

Presidentti Origin Blend Papua New Guinea & Vadelmainen Brownie

Tässä on kaksi vahvaa ja dominoivaa yksilöä, jotka tuovat kilpaa toisistaan parhaita puolia esiin. Tummapaahtoisen kahvin voimakas luonne ja rikkaan vivahteikas makuprofiili sopii erinomaisesti tumman suklaan ja kirpeän vadelman yhdistelmään.

Nautinnollisia kahvihetkiä!

 

Toivoo,

 

Maija

Pauligin Paula

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!