Jännittävin terveisin Pauligin 20. kahvilähettiläs

Täällä istuskelee innostusta ja jännitystä uhkuva, toistaiseksi anonyymina pysyttelevä, Pauligin 20. kahvilähettiläs. NIIN SIISTIÄ, että minut valittiin näin hienoon ja pitkät perinteet omaavaan pestiin. Olen niin onnellinen, että ei meinaa kahvikuppikaan pysyä kädessä!

Kaiken kaikkiaan uuden kahvilähettilään haku- ja valintaprosessi oli mielenkiintoinen ja opettavainen.  Me hakijat saimme näyttää sometustaitomme, osallistua pieniin haasteisiin, kuulla lisää sekä Pauligista että kahvilähettilään työstä ja esiintyä kameran edessä. Kaikki hakijat olivat supermukavia ja porukka Pauligilla vaikutti lämpimältä. Muistan mietiskelleeni, että olisi maailman parasta, jos saisin tämän paikan! Vaikka läheiseni olivat alusta pitäen vakuuttuneita siitä, että minusta tulisi seuraava Pauligin kahvilähettiläs, en itse uskaltanut sanoa sitä ainakaan ääneen. Tiesin, että valitsijoilla oli tiukka paikka edessä, kun huippuhakijoista pitäisi valita vain yksi.

Mitä pidemmälle rekryprosessissa päästiin, sitä enemmän kuitenkin ”voitonhalu” kasvoi ja aloin jo varovaisesti haaveilemaan siitä, että minut valittaisiin kahvilähettilään tehtävään. Kun viimein eräänä päivänä olin juuri istahtanut edellisellä työpaikallani kahvitauolle ja sain soiton, että minut oli valittu Pauligin 20. kahvilähettilääksi, en voinut uskoa sitä todeksi. Se oli niin mieletön juttu, että en voinut kuin itkeä onnesta ja ilosta. Itku meinaa tulla nytkin, kun kirjoitan tätä juttua ja mietin tuota hetkeä.

 

Ja tässä sitä nyt ollaan. Kahvilähettilään pallilla ja Maijan, nykyisen kahvilähettilään, perehdytyksessä. Ei voi muuta sanoa kuin VAU! Perehdytystä on takana kohta kuukausi ja tuntuu, että olen jo nyt oppinut tosi paljon uusia juttuja kahvista ja Pauligista yrityksenä. Olen oppinut muun muassa kahvin matkasta pavusta kuppiin, kuullut lisää Pauligin inspiroivista tuotemerkeistä, tavannut uskomattomia ihmisiä sekä päässyt treenaamaan sisällöntuotantoa ja kameran edessä esiintymistä. Vielä on paljon opittavaa ja menee varmasti aikaa, että löydän sen oman twistin, jonka haluan tähän hienoon perinteeseen tuoda.

Odotan kaikkea uutta niin superinnoissani! Niin siistejä juttuja on tiedossa, että ei tässä oikein malta pysyä pöksyissään.

Ihan pian te saatte tietää kuka täällä ruudun toisella puolella lymyilee. Until then, iloa ja aurinkoa teidän päiviin! <3 :)

 

Jännittävin terkuin, 

Pauligin 20. kahvilähettiläs

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!

Back to top