Jääkiekkoilija Kimmo Timonen on hyvällä asialla

Pauligin hyvän kahvin lähettiläs Paula on osallistunut monta kertaa erilaisiin hyväntekeväisyystapahtumiin. Tällä kertaa sain kutsun jääkiekkoilija Kimmo Timosen järjestämään golfturnaukseen, Kime 4 Kids -hyväntekeväisyystapahtumaan Siilinjärvelle. Tapahtuman tuotto luovutettiin lyhentämättömänä Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätautien osaston hyväksi. Pottiin kertyi kaikkien aikojen ennätys, yli 50 000 euroa.

 

Pääsin haastattelemaan tapahtuman isäntää Kimeä. Hän kuvaili kahvitottumuksiaan, kertoi miten Kime 4 kids -golfkisa sai alkunsa sekä paljasti mitä jääkiekkoilijat tekevät kesäisin. Haluatko sinäkin tietää? Lue eteenpäin.

 

Jo perinteeksi muodostunut kesätapahtuma järjestetään neljättä kertaa. Mistä ajatus aikoinaan lähti? Ajatus lähti viisi vuotta sitten talven aikana pelireissulla, kun mietin, että mitä voisin tehdä enemmän lasten hyväksi Kuopiossa. Sen sijaan, että käyn vain lasten osastolla vierailulla joka kesä ja lahjoitan pienen summan osaston käyttöön, tulin siihen tulokseen että kokeillaan, miten Kuopiossa onnistuu Amerikassa hyvin useasti järjestettävä hyväntekeväisyysgolf. Siitä idea lähti liikkeelle ja hienosti kisa on otettu vastaan.

 

Pelasit viime kauden Philadelphia Flyersissa. Joko ensi kauden suunnitelmat ovat selvillä? Kyllä siellä vielä yksi vuosi mennään ja katsotaan ensi vuoden jälkeen, että vieläkö on motivaatiota ja miten kroppa kestää kovan kauden.

 

Mitä yleensä teet kausien välissä, vietätkö kesät Suomessa? Tulemme aina kesäksi Suomeen ja olemme täällä juhannuksesta aina tuonne elokuun kolmannelle viikolle. Tämä on aina hienoa aikaa, kun näkee vanhemmat ja kaverit sekä saa nauttia Suomen kesästä.

Pääsetkö koskaan talvisin piipahtamaan Suomessa? Talven aikana ei ole aikaa tulla Suomeen, kun pelaamme neljä peliä viikossa eli talvi on kiireistä aikaa.

Kumpi tuntuu sinusta enemmän kotimaalta, Suomi vai Yhdysvallat? No Suomi tietenkin, vaikka Yhdysvalloissa on mennyt jo 15 vuotta ja kaikki kolme lasta ovat syntyneet siellä.

Jos et olisi ammattikiekkoilija, mitä tekisit työksesi? Olen aina tykännyt urheilusta eli tekisin jotain urheiluun liittyvää. Voisin ihan hyvin olla esim. koulussa urheilun opettajana.

Mikä on urasi tähtihetki? Siellä on todella monta huippuhetkeä eli vaikea nimetä vain yhtä, mutta kaikki olympialaiset ovat olleet hienoja ja Stanley Cupin finaali oli myös hieno hetki.

Mikä on lempikahvisi? Presidentti Tumma Paahto

Kaipaatko suomalaista kahvia ulkomailla asuessasi? Kyllä kaipaan, mutta onneksi sukulaisia ja kavereita tulee niin paljon kauden aikana käymään ja he tuovat kahvia mukanaan.

Miten kahvi liittyy urheiluun? Juon itse kahvia todella paljon. Juon kaksi kuppia kahvia ennen peliä, mutta en usko, että sillä on sen suurempaa merkitystä kuin totuttu tapa.

Onko sinulla mieleen painunutta kahvihetkeä? Joka aamu, kun herään mökillä auringon paisteeseen. Yleensä kaikki muut nukkuvat vielä. Silloin menen terassille juomaan aamukahvin ja nauttimaan kahvista veden äärellä.

Tapahtuman ajan jaoin Frezza-juomia pelaajille, jotka ilahtuivat viileästä juomasta kuumana päivänä. Ilma suosi meitä koko päivän ja oli mahtavaa olla mukana hyvän asian vuoksi järjestetyssä tapahtumassa. Päivä jää mieleen pitkäksi aikaa ja odotan jo innolla ensi vuoden tapahtumaa. Käy lukemassa lisää Kime 4 kids -toiminnasta osoitteessa: http://www.kime4kids.com/index.html

Frezzanmakuisin kahviterveisin,

Noora

Tags 
Blogimerkintä
Pauligin Paula
Kime 4 kids
Tarina Golf
Hyvän kahvin lähettiläs
Kimmo Timonen
Hyväntekeväisyys
Frezza
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja ›