Well hello weekend -mocktail

Pirskahteleva Cold Brew Mocktail on täydellinen juoma viikonlopun riennoissa ja mikä parasta, se on helppo tehdä kotona! Piristä oheisella reseptillä omaa ja kavereidesi vapaapäivää.

Cold Brew -kahvi on pehmeä ja kylmä juoma, joka on valmistettu uuttamalla vastajauhettua kahvia kylmässä vedessä usean tunnin ajan. Cold Brew -kylmäuutosprosessissa aika korvaa lämmön. Näin valmistettu kahvijuoma on pehmeä, matalahappoinen ja luontaisen makea. Cold Brew on rantautunut Suomeen Yhdysvalloista ja ihastuttaa kahvilakävijöitä eritysesti kesällä.

Cold Brew -drinkkejä on helppo tehdä kotona! Tarvitset vain pressopannun, kylmää vettä sekä yhden yön aikaa. Presidentti Origin Blend Indonesia sopii loistavasti Cold Brewn valmistukseen, sillä sen keskipaahteinen ja mausteinen maku luo hyvän pohjan monenlaiselle mocktailille ja coktailille.

Mittaa pressopannuun 80-90 grammaa kahvia eli 11-13 kahvimitallista sekä litra kylmää vettä. Litrasta Cold Brew –kahvia valmistat noin 10 mocktailia! 

Sekoita pressopannua muutaman kerran, jotta kaikki purut saavat kunnon kosketuksen veteen ja anna Cold Brewn uuttua jääkaapissa yön yli (8-14h). Aamulla paina pressopannun mäntä pohjaan ja siirrä Cold Brew erilliseen astiaan.

Yhteen Mocktailiin tarvitset:

1dl Presidentti Origin Blend Indonesia -kahvia kylmäuutettuna

1,5dl sitruunasoodaa tai sitruunalimonadia

Sitruuna- tai limelohkoja

Tuoretta minttua

Jäitä

Mittaa lasin pohjalle reilusti jäitä, minttua ja sitruunanlohkoja. Taputtele minttua käsiesi välissä, jotta saat aromit paremmin esiin! Lisää lasiin kylmäuutettu Presidentti Origin Blend –kahvi sekä sitruunasodaa tai –limonadia ja sekoita! Koristele vielä mintun lehdillä ja hauskoilla värikkäillä paperisilla pilleillä.

Olet valmis nauttimaan viikonlopusta täysin siemauksin!

Raikasta kahvihetkeä!

Terkuin,

Pauligin poppoo