IHAN UUTTA IHANUUTTA!

Paula_091222Huomasithan, että nettisivuni ovat uudistuneet? Nyt te lukijat voitte osallistua blogiini, kommentoida tekstejäni, keskustella, esittää huomioita… Ja sitä toivonkin!  Linkit- osiossa on linkki Facebookiin, jonne kirjoitan kuulumisiani lähes päivittäin. Paulan seuraamisesta tulee siis entistä helpompaa ja minusta entistä aktiivisempi nettimaailmassa. Olen innostunut kaikesta uudesta mitä täältä löytyy ja toivon, että sinäkin pidät tästä uudesta aktiivisemmasta sivustosta.

Viime viikkoina on valmisteltu tulevaa vuotta kovasti. Kun uusi vuosi käynnistyy, starttaa samalla Paulan näkökulmasta myös monta uutta ja ihanaa juttua. Niistä tärkein on varmasti uuden Paulan hakeminen.

Ympäri Suomen ryhdytään hakemaan potentiaalisia ehdokkaita 17. Pauligin Paulaksi. On jännittävää olla mukana valmistelemassa hakua ja suunnitella sen toteutusta. Kalenteriin onkin nyt paljon luvassa tapahtumia ja vierailukohteita, joissa tavataan innokkaita, helposti lähestyttäviä ja helposti lähestyviä, aurinkoisen herttaisia hakijaehdokkaita. Ehkäpä juuri Sinä olet seuraava Paula? Tai ehkä joku lähipiiristäsi olisi sopiva Paulaksi? Paulan nettisivuilla haku alkaa 11.1.2010 ja sen jälkeen on mahdollista jättää sähköinen hakemus tehtävään.

Uusi Paula valitaan suurena juhlavuotena, täyttäähän Pauligin Paula samana vuonna 60 vuotta. Kahvikulttuurin kannattelija, hyvän kahvin lähettiläs on kiertänyt Suomea tapaamassa kahvinystäviä todellakin kuuden vuosikymmenen ajan. Siihen aikaan mahtuu monta kaadettua kahvikupillista, monta tarinaa niiden ääreltä ja lukemattomia kohtaamisia teidän, ystävieni, parissa. Ensi vuonna on luvassa myös sopivaa juhlintaa, pitäkääpä vain silmät ja korvat auki, niin ehkä voimme viettää yhteisen kahvihetken juhlan kunniaksi.

Kohti uusia elämyksiä,

Anni

Tags 
facebook
Paulan haku
uusi Paula
juhlavuosi
Blogimerkintä
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja ›