Hyvän mielen kahvigallup

6.7.2012

Pauligin kesätoimittaja haastatteli Pauligin ja Coffee Housen yhteistyössä järjestämän Master Barista -kilpailun lehdistötilaisuudessa muutamaa suomalaisten tuntemaa julkisuuden henkilöä heidän kahvimieltymyksistään. Pauligin kahvit olivat suurimmalle osalle tuttuja. Paljastuipa yksi haastateltava jopa kahvin suurkuluttajaksi.

Lue mitkä ovat julkkisten lempparikahvit ja mitä kahvi heille merkitsee.

Arja Koriseva

Pienenä join kahvia tosi paljon, kunnes joku aikuinen tuli sanomaan, että se on epäterveellistä lapselle. Minulle sanottiin myös ”juo kahvia ja tuut vielä tummemmaksi”. Sen jälkeen pidin pitkän tauon kahvin juomisesta. Kahvi tarkoittaa minulle nautiskelun hetkeä, mutta myös piristysruisketta autoillessa. Kun tekee pitkiä keikkoja välillä väsyttää ja kahvi piristää mukavasti.

Lempikahvini on caffé latte. Parasta kahvissa on kahvin tuoksu. En itse pahemmin keitä kahvia, mutta kun juon, maito lisukkeena on ehdoton.

Pauligin kahveista suosikkini on Juhla Mokka.

Diandra Flores

Minulle kahvi merkitsee juhlatilanteita. Aina kylään mentäessä juodaan kahvia. Tulee myös mieleen sellainen rentoutumishetki yhdessä ystävien kanssa ehkä jossain kahvilassa.

Lempparikahvini sisältää aina jonkin verran maitoa.

En tunne Pauligin kahveja kovin hyvin, mutta ehkä Presidentti on yksi lemppareistani. Sitä on usein kyläpaikoissa.

Johanna Rusanen-Kartano

Kahvi on minulle kiireetön hetki aamulla. Rakastan rauhallista kahvin nautiskelua. Tärkeää on kiireettömyys.

Olen asunut Berliinissä ja sieltä minulle on ehkä jäänyt aika eurooppalainen suhtautumien kahviin. Rakastan tummaa espressoa, jonka juon yleensä ruoan jälkeen. En pahemmin tykkää jälkiruuasta, joten kahvi kruunaa aterianautinnon.

Pauligin kahveista ehdoton suosikkini on Presidentti Tumma Paahto.

Mikko Sipola

Juon todella paljon kahvia. Luulen, että enemmän kuin lääkäri suosittelee eli noin 10–20 kuppia päivässä. Se on osa elämääni studiossa. Kun minulla ei ole tekemistä, juon kahvia. Kahvin avulla pysyn käynnissä.

Kaikki käy! Olen myös juuri hankkinut espressokoneen kotiin. Tuplaespresso toimii.

Tavallisesti juon Juhla Mokka- tai Presidentti-kahvia.

Karoliina Kallio

Kahvin juominen on minulle hyvä hetki ja tykkään viettää kahviloissa aikaa ystävien kanssa.

Mieheni on intohimoinen kahviharrastaja. Erikoiskahveista tykkään eniten cappuccinosta.

Pauligin kahveista valitsisin jonkun vaaleapaahtoisen suodatinkahvin. Olen enenevässä määrin siirtynyt juomaan suodatinkahveja.