#heräähetkeen ja voita Flow-elämys

JES! Kesä on vihdoin täällä! Festarit kuuluvat olennaisesti taas Paulan kesään ja ovat ehdottomasti vuoden kohokohta. Tänä vuonna olemme mukana kolmessa suositussa kesätapahtumassa.

Festarikesä huipentuu elokuussa järjestettävään Flow-festivaaliin, johon sinulla on mahdollisuus voittaa liput ja mahtavat brunssietkot Flow-alueella koko ystäväporukallesi.

Paulig Coffee Bar -kahvikeidas parkkeeraa Flow:n lisäksi kesäkuussa Sideways-tapahtumaan ja heinäkuussa Ruisrockiin. 

Helsingin Teurastamo-alueella 9.–10.6. järjestettävä Sideways on kaksipäiväinen tapahtuma, jonka ohjelmisto koostuu musiikista, laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta sekä monipuolisesta alueohjelmasta. Ruisrock on Turun Ruissalossa 7.–9.7.2017 juhlittava rockfestivaali. Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 11.–13.8.

#Heräähetkeen ja voita ikimuistoinen Flow-elämys 

#heräähetkeen ja jaa kesän parhaat hetket sekä festarielämykset sosiaalisessa mediassa! Voit voittaa mahtavia festaripalkintoja.

Toimi näin:

Jaa oma kesän suosikkihetki tunnisteella #heräähetkeen ja merkitse kuvaan @PauligFi.

Palkinto:

La-su liput Flow-festivaaleille sekä upeat Pauligin järjestämät Flow-etkot sinulle ja ystävällesi alueelle ennen porttien avaamista!

Kilpailu on käynnissä aina heinäkuun loppuun asti.

Lue lisää kilpailusta täältä!

Paulig Coffee Bar tarjoaa virkistäviä kahvielämyksiä ja hengähdystauon keskellä festarihuumaa. Pauligin pisteellä voi käydä tankkaamassa supersuosittua cold brew -kahvia, espressopohjaisia juomia sekä suodatinkahvia.

Nähdään festareilla!

 

Kesäterkuin,

Maija

Pauligin 19. Paula