HELSINKI COFFEE FESTIVAL 22.-24.4. Me mennään, tuu säkin!

Kahvinystäviä ja kahviammattilaisia hemmotellaan ensi viikonloppuna.
Kaapelitehtaalla Helsingissä järjestetään kahvifestarit eli Helsinki Coffee Festivaalit 22.-24.4.2016.
 

 

Perjantai 22.4. on ammattilaispäivä, joka on tarkoitettu erityisesti paahtimoille, retail-, horeca- ja catering-ammattilaisille ( sekä tuleville ammattilaisille eli opiskelijoille ) ja toimistoille ja yrityksille, jotka panostavat kahviin ja kahvikulttuuriin. Täällä pääsee tapamaan kaikki kahvityypit saman katon alla! Ammattilaispäivä on ammattilaisille ilmainen kunhan käyt rekisteröitymässä festareiden nettisivuilla.

Lauantaina ja sunnuntaina festarit on jaettu aamu- ja iltapäiväsessioihin. Lippuja voi siis ostaa joko aamupäiväsessioon klo 10.00-14.00 tai iltapäiväsessioon klo 14.30-18.30. Innokkaimmat kahvifanit ostaa tietty lipun koko päiväksi :)
Osta lippusi täältä!

Kannattaa käydä tutkimassa festareiden tarjontaa jo etukäteen netistä. Viikonloppu on täynnä mielenkiintoista kahviasiaa; keskusteluja mm. kahvien alkuperistä, makupareista ja terveysvaikutuksista. Liuta kiinnostavia haastateltavia Kolumbialaisesta kahvinviljelijästä nyrkkeilijä Eva Wahlströmiin. Lisäksi SCAE Suomi järjestää Vuoden Barista ja Brewers Cup -kilpailut siellä. Vuoden Barista kilpailussa baristat ympäri Suomen kisaavat parhaan baristan tittelistä. Brewers Cupissa kilpailijat kilpailevat siitä kuka suodattaa parhaimman makuisen kahvin valitsemallaan käsinsuodatusmenetelmällä. Molempien kisojen voittajat lähtevät edustamaan Suomea maailmanmestaruuskisoihin, jotka järjestetään tänä vuonna Irlannissa 22.-25.6. 

Kaiken tämän lisäksi festareilla pääsee taatusti nauttimaan parasta kahvia, kylmänä ja kuumana ;)
 

Nähdään Kaapelitehtaalla!
t. Ulla & Emmi
 

 

 

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.