Golfkisoissa pelattiin hyvien asioiden puolesta – hyvän kahvin voimalla

Alkavan syksyn kynnyksellä on mukava muistella vielä hetki mennyttä kesää, jolloin kalenterini täyttyi toinen toistaan hienommista tapahtumista ja vierailuista. Sain olla mukana myös monissa hyväntekeväisyystempauksissa, joista mieleeni ovat jääneet erityisesti golftapahtumat. Oli sydäntä lämmittävää huomata, miten pelaajat olivat aidosti mukana tukemassa hyviä asioita, eikä voitto ollut lainkaan pääasia näissä kilpailuissa.

Ensimmäinen hyväntekeväisyysgolfkisa oli heinäkuussa Siilinjärven Tarinagolfissa järjestetty Kime4kids, josta saitte lukea jääkiekkoilija Kimmo Timosen haastattelun. Elokuun lopussa olin mukana Pauligin Vanajanlinnassa järjestämässä Frezza Golfissa ja syyskuun alussa vietin päivän Ronald McDonald Lastentalosäätiön hyväntekeväisyysgolfkisassa Talissa.

Hyppää hetkeksi mukaan ja anna kuvien välittää se tunnelma, joka kaikissa näissä hyvien asioiden puolesta pelatuissa golfkisoissa vallitsi. Iloisella mielellä kisaamaan lähteneet pelaajat saivat kaikissa kolmessa kilpailussa nauttia aurinkoisesta säästä. Kierrosten aikana pelaajat saivat lisäenergiaa Frezza-juomista tai Cupsolo-laitteella valmistetuista erikoiskahveista.

Kylmä Frezza Latte sekä Paula avustajineen odottivat pelaajia nelosväylän luona Kime4kids-tapahtumassa.

Swingi sujuu Sääksmäen puvussakin!

Pauligin Frezza Golfissa pääsin kuvaan jokaisen joukkueen kanssa. Tässä niistä muutama:

Talissa järjestetyssä RML Golfissa pelaajia oli vastassa upeat loppukesän antimet.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää muistelmat kuluneen kesän golfkisoista. Odottelen jo kovasti ensi kesän golfkisoja.Iloisin kahviterveisin,

Noora

Tags 
Frezza
Blogimerkintä
Paulig Cupsolo
Paulan työ
Frezza Golf
RML
Kime 4 kids