#GetMint -kuvakilpailun säännöt

17.5.2007

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 15.5.2017 ja päättyy 28.7.2017.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Osallistuminen tapahtuu bongaamalla mintunvihreää ympäristöstä ja postaamalla kesän mintein kuva Instagramiin tunnisteella #getmint ja tägäämällä mukaan @PauligFi.Instagram-profiilin täytyy olla julkinen, jotta voi osallistua kilpailuun.

5. Palkinnot ja ehdot 

Minteimpien kuvien kesken arvotaan joka perjantai 9.6. alkaen viikkopalkinto, jotka ovat:

9.6.         Urbanears Plattan ADV Mint –kuulokkeet (arvo n. 60 €)

16.6.       Urbanears Plattan ADV Mint –kuulokkeet (arvo n. 60 €)

23.6.       Albatross Elite Pastel Turquoise/White -sneakersit, (arvo n. 90 €)

30.6.       Albatross Elite Pastel Turquoise/White -sneakersit, (arvo n. 90 €)

7.7.         Snapchat Spectacles –aurinkolasit (arvo n. 120 €)

14.7.       Snapchat Spectacles –aurinkolasit (arvo n. 120 €)

21.7.       Hoverboard GZR HoverBoard X6 -tasapainoskootteri (arvo n. 250 €)

28.7.       Mintunvärinen Jopo -polkupyörä (arvo n. 360 €)

 

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittajat arvotaan joka perjantai ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässä sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 31.12.2017 asti.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Kilpailu ei ole Twitterin tai Instagramin tukema tai hallinnoima. Kilpailun sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Twitter/Instagram -palveluja koskevia sääntöjä.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

9. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com