Frezza Squadin arvonnan säännöt

26.4.2008
 
1. Järjestäjät
 
Oy Gustav Paulig Ab (Jäljempänä “Järjestäjä”)
 
2. Osallistumiskelpoisuus
 
Arvonta on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Osallistujien tietoja käsitellään Paulig Groupin tietosuojakäytännön mukaisesti.
 
3. Arvonta-aika
 
Arvonta-aika 30.4.-1.8.2018.
 
4. Kuinka osallistua arvontaan
 
Jokainen Frezza Squadin jäsen julkaisee Instagramissa tilillään arvontaan aktivoivan Frezza-arvontakuvan aikavälillä 30.4.2018 ja 31.7.2018. Frezza Squadin jäsenet toimivat Instagramissa tunnuksilla @perunavenla, @villimilli, @pajunkissa ja @miskamh. Arvontaan osallistuminen edellyttää:
 
kommentointia Frezza Squadin jäsenen Frezza-kisakuvaan SEKÄ
Pauligin Instagram-tilin @PauligFi seuraamista.
 
Arvontaan osallistuminen edellyttää molempien yllämainittujen kriteerien täyttymistä arvonnan suorittamishetkellä.
 
5. Palkinnot ja ehdot 
 
Pääpalkintona kaikkien osallistujien kesken arvotaan Frezza-polkupyörä (arvo n. 350 euroa). Pääpalkinnon voittaja arvotaan 2.8.2018.
 
Lisäksi jokaisen kisakuvan yhteydessä arvotaan Frezza-tuotepalkinto, joka sisältää Frezza-minijääkaapin sekä Frezza-juomia (palkinnon arvo n. 125 euroa). Frezza-tuotepalkinto arvotaan vaikuttajan kuvassa ilmoittaman ajan kuluttua arvontakuvan julkaisun jälkeen.
 
Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittajat valitaan arvonnalla ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden (5) päivän sisällä arvonnan suorittamisesta, on Järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.
 
Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
 
Osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa sekä Frezza Squadin jäsenten kanavissa 31.12.2018 asti.
 
Arvonta ei ole Instagramin tukema tai hallinnoima. Arvonnan sääntöjen lisäksi Järjestäjä ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagram-palvelua koskevia sääntöjä.
 
Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.
 
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
 
8. Julkisuus ja markkinointi
 
Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.
 
9. Arpajaisvero
 
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.
 
9. Lisätietoa kilpailusta
 
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com