Frezza POP -pelin kilpailun säännöt

25.5.2019

FREZZA POP -PELIN KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille vähintään 16-vuotiaille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Kaikki 16-vuotta täyttäneet osallistuvat leffalippujen ja Frezza-tuotepalkintojen arvontaan. Pääpalkinnon K18-luonteesta johtuen kuitenkin vain 18-vuotta täyttäneet voivat osallistua pääpalkinnon arvontaan. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Osallistujien tietoja käsitellään Paulig Groupin tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 25.5.–16.8.2020.

 

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Osallistuminen tapahtuu pelaamalla Frezza POP -peliä Pauligin verkkosivuilla ja jättämällä pelin jälkeen yhteystiedot arvontaa varten.

 

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintoina pelissä arvotaan joka viikko kymmenen (10) parhaiten pelanneiden kesken ämpärillinen Frezza-juomia. Yhden palkinnon arvo on noin 27 euroa. 

Palkintojen voittajat arvotaan jokaista kilpailuviikkoa seuraavana maanantaina ja heille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden vuorokauden sisällä yhteydenotosta, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen Järjestäjän valitsemissa kanavissa 31.12.2020 asti ilman voitajalta pyydettävää erillistä suostumusta. Voittajalle ei makseta korvausta nimen julkaisemisesta.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkintojen arpajaisveron.

 

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei käytä arvontaa varten kerättäviä yhteystietoja muita tarkoituksia varten. Tilatessasi uutiskirjeen hyväksyt samalla Pauligin markkinointiviestit. Arvontaa varten kerättävät tiedot poistetaan kilpailun loputtua 90 päivää sen jälkeen, kun arvonta on suoritettu ja voittajat tavoitettu.

 

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00–12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com 

 

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta. 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top