Frezza-moussekakku
Frezza-moussekakku syntyy helposti juhlapöytään ja maistuu herkulliselle Frezza Mocca -kahvijuomalle!
Valmista Frezza-moussekakku 23cm irtopohjavuokaan.
Pohja:
- 75g voita
- 150g digestivejä
Mousse:
- 5 dl kuohukermaa 35%
- 500g leivonta maitosuklaata
- 250g Frezza Mocca Choco Loco maitokahvijuomaa
- 5 liivatelehteä
Valmistusohje:
- Murskaa keksit ja lisää sula voi joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan tasaisesti.
- Laita liivatelehdet likoon kylmään veteen. Liota vähintään 5min.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lämmitä kattilassa Frezza Chocoloco melkein kiehuvaksi ja ota sivuun. Purista liivatelehdet kylmästä vedestä ja lisää ne kuumaan maitokahvijuoman sekaan, sekoita hyvin. Anna seoksen jäähtyä kädenlämpöiseksi, ennen kun lisäät sen sulaan suklaaseen. Jos liivateseos on liian kuuma, suklaa paakkuuntuu.
- Lisää kädenlämpöinen maitokahvi-liivateseos jäähtyneeseen sulaan suklaaseen. Sekoita tasaiseksi.
- Vaahdota kuohukerma kovaksi vaahdoksi.
- Lisää suklaaseokseen vaahdotettu kuohukerma. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada suklaamousse keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin tekeytymään. Anna hyytyä 4 tuntia tai yön yli ennen koristelua.
- Koristele kakku suklaakuulilla tai muilla haluamillasi herkuilla.
Nauti!