Finaalikilpailu on alkanut Vuoden Kultakuppi- ja Kultagruppo-kunniamaininnoista

Meille suomalaisille kahvi kuuluu jokaiseen päivään, juhlaan ja arkeen, ja vedämmekin vuosi toisensa jälkeen maailman listakärkeä nautituissa kahvikupillisissa henkeä kohden. Tällöin myös makuelämysten ja laadun tulee olla kohdallaan kahvittelupaikkaa valittaessa

.

 

 

 

 

Paulig haluaa kannustaa suomalaisia kahvintaitajia ja edistää osaltaan hyvää laatua.
Paulig palkitsee joka toinen vuosi Vuoden Kultakuppi- ja Kultagruppo -kunniamaininnoilla parhaimmat suomalaiset kahvielämysten tarjoajat. Vuoden Kultakuppi jaetaan kahvilalle, jossa tarjoillaan parhainta suodatin- tai vastaavalla menetelmällä valmistettua kahvia. Vuoden Kultagruppo puolestaan palkitsee vuoden onnistuneimman espresso- tai cappuccinokokemuksen.

Tänä vuonna vuoden Kultakupista finaalissa kisaavat Wilhelmiinan konditoria Jyväskylästä, Café Vaherkylä Loviisasta sekä Murunen Sotkamosta. Vuoden Kultagruppo -finalistit ovat Amokka Seinäjoelta, Cafe Sali Raumalta sekä Cafe Lasipalatsi Helsingistä.

Olen itsekin vieraillut melkein kaikissa ehdokaskahviloissa, joko työn puolesta tai piipahtanut reissuillani kahville muuten vaan. Ehdokkaat ovatkin aivan loistavat tänä vuonna ja suosittelen kaikkia hyvän kahvin ystäviä käymään testaamassa finalistien tarjonnan.

Ja kun olet käynyt päiväkahvilla ehdokaskahvilassa ja kokenut nautinnollisen kahvielämyksen, voit antaa oman panostuksesi pisteyttämiseen. Yleisö voi äänestää finalisteista omaa suosikkiaan Paulig Cafen nettisivuilla osoitteessa www.pauligcafe.fi/kuppi-gruppo. Voittaja valitaan ja julkistetaan vuoden 2012 alussa.

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
Blogimerkintä