Ensimmäinen vuosi Paulana

”Varoitan, että aika tulee menemään sitten todella nopeasti. Nauti ja ota kaikki irti Paulana olosta”, sanoi edeltäjäni Noora minulle, kun ajoimme hänen viimeiseltä työkeikaltaan Joensuun suunnasta takaisin Helsinkiin. Oloni oli malttamaton, mutta samalla minua jännitti Paulan saappaisiin hyppääminen.

Tämän kuvan ottohetkellä Paulan työ oli minulle vasta toive ja unelmien täyttymys. Kuva on otettu koekuvauspäivänä, joka oli osa hakuprosessia Paulan työtehtävään. Nyt takanani on ensimmäinen vuosi Paulana.

Vuosi on sisältänyt lukuisia vierailuja ympäri Suomen, toinen toistaan upeammissa paikoissa ja tilaisuuksissa. 

Kuva ensimmäiseltä työkeikaltani Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 -konsertista

Mikä on sitten paras muisto ensimmäiseltä vuodelta? Tuohon kysymykseen on kuitenkin vaikea vastata, sillä jokainen kohtaaminen yhdenkin ihmisen kanssa voi tehdä päivästä erityisen ja mieleenpainuvan. Vuoden aikana olen tavannut ihania ihmisiä, jotka ovat jakaneet kanssani mielenkiintoisia tarinoita. Olen myös päässyt vastaamaan hyvin monipuolisiin kahviin ja Pauligin Paulaan liittyviin kysymyksiin. On ollut ilo huomata, kuinka positiivisesti minut otetaan kaikkialla vastaan.

Tapahtumien, tilaisuuksien ja koulutuksien lisäksi Paulan työssä olen saanut oppia paljon markkinoinnista ja olla mukana Paulan tunnettuuden rakentamisessa. Kaiken tämän lisäksi Paulan työhön kuuluu paljon sisällöntuotantoa yhdessä loistavan tiimin kanssa. 

Suuri kiitos kuluneesta vuodesta kuuluu teille kaikille kahvinystäville, jotka olette seuranneet elämääni. Kiitos myös rakkaille työkavereilleni kuluneesta vuodesta. Tehdään tulevasta vähintään yhtä hieno!

 

Kahviterveisin

Maija 

Pauligin 19. Paula