Ensi maanantaina käynnistyy uuden Paulan haku!

IMG_0031editMaanantaina 11.1.2010 käynnistyy uuden Paulan haku.  Paulig etsii uutta Paulaa tekemään markkinointia Suomen suosituimpien kahvimerkkien parissa Pauligin perheyrityksessä. Tarjolla on kokopäiväinen työ, mahdollisuus kehittyä kahvialan ammattilaiseksi ja voin luvata, että työ tarjoaa ihania kahvintäyteisiä hetkiä ympäri Suomen. Pääset tutustumaan Suomen maahan ja suomalaisiin tavalla, joka on mahdollista vain toimiessasi kahvikulttuurin kannattelijana.

Työn tekemistä helpottaa , jos on helposti ihmisiä lähestyvä, helposti lähestyttävä. Iloinen ilme ja positiivinen luonnekin ovat eduksi.  Kommunikointi äidinkielellä ( suomen kielellä)  tulisi sujua mallikkaasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin, ja on hyvä hallita myös ruotsi ja englanti.  Ajokortti on tässä työssä aivan ehdoton, matkakilometrejä tulee vuosien aikana kertymään ihan mainittavan arvoinen määrä.

Paula on instituutio, käsite. Paula edustaa jatkuvuutta, perinteitä ja positiivista kahvisanomaa. Yksi Paulan tärkeimmistä ominaisuuksista on taito kohdata ihminen. Paulan tulee hetkessä kyetä luomaan aito, lämminhenkinen ilmapiiri kahvisanoman ympärille.

Matkapäiviä ja kilometrejä säästelemättä matkustetaan ympäri vuoden. Ajomatkojen aikana on hyvä tulla toimeen myös oman itsensä kanssa. Minun suosikkipuuhaani matkustellessa on laulaa kilpaa radion kanssa. Ja rupatella ystävien ja sukulaisten kanssa pitkiä puheluita.  Auton ikkunoiden takana vilahtaa paljon upeita maisemia, pukeutuneena kauniiseen ruskaan tai puhkeamassa kevään vehreyteen. On myös iltoja, jolloin on pimeää ja tuntuu, että ei näe mitään. Kuitenkin kohtaamiset ihmisten kanssa, pienet ilahduttavat kahvihetket perillä, ovat sen arvoisia. Kun pieni tyttö kysyy, että ”mikäs prinsessa äiti toi on?”  tai vanhempi herrasmies kiittää kädestä pitäen päivän parhaasta hetkestä,  on turha miettiä, kuinka tänne on tultu ja milloin pääsee pois. Pitää elää siinä hetkessä.

Työ antaa paljon. Kahvitietouden lisäksi olen saanut lisää myös esiintymisvarmuutta, itsevarmuutta ja elämänviisautta.

Onnea matkaan kaikille hakijoille,

Anni

Tags 
Paulan haku
uusi Paula
Blogimerkintä