Ei hyvästi vaan näkemiin

Olen saanut jakaa tämän kahvia rakastavan kansan kanssa useita kahvihetkiä ympäri Suomen Pauligin Paulana, hyvän kahvin lähettiläänä, kahden vuoden ajan. Nyt on aika jatkaa kohti uusia haasteita ja luovuttaa tämä pesti eteenpäin seuraavalle, uudistuneelle, Paulalle. 

 

Kuten jo aiemmin tänä vuonna, Paula-haun käynnistyessä, blogiini kirjoitin, on tämä kaksivuotinen pesti ollut valtava seikkailu! Vaihtelua kaipaavalle ja reissaamista rakastavalle tämä on ollut oikea unelmatyö, sillä kahta samanlaista päivää ei ole ollut ja ajokilometrejä on kertynyt. Olen myös tavannut ympäri Suomen ihania kahvinystäviä, jotka ovat antaneet minulle voimaa pimeille ajomatkoille ja yksinäisiin hotelli-iltoihin. Olen kuullut tarinoita, joita ei olisi välttämättä kerrottu kenellekään muulle. Olen saanut paljon uusia ystäviä ja minulla on monissa kaupungeissa paikkoja, joissa tulen vielä Paula-ajan päätyttyäkin piipahtamaan.

Vaikka olo onkin hieman haikea pestin päättyessä, en ole tippaakaan huolissani jättäessäni tämän pestin uuden Paulan haltuun. Olen työskennellyt hänen kanssaan tiiviisti kuluneen kuukauden ja hän on pirteä ja hymyileväinen nainen, joka tuo edustamallemme brändille juuri sitä uudistuneelle Paulalle kaivattua seikkailunhalua. Haluan toivottaa sinulle, 19. Paula, onnea ensi viikolla alkavaan omaan suureen seikkailuusi! Turvallisia ajokilometrejä, nautinnollisia kahvihetkiä ja ikimuistoisia kohtaamisia niin kasvokkain kuin somessakin!

Vaikka eron hetki on aina haikea, olen jo aiemmissa ammateissani oppinut, että en sano teille tapaamilleni kahvinystäville hyvästi vaan nähdään!

Kesäterkuin,

Noora