#cupsolopose -säännöt

19.8.2009

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Cupsolopose-kilpailu on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 22.-23.8.2014

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Osallistuminen tapahtuu lataamalla itsestäsi Cheekin keikalta otetun katu-uskottavan kuvan Instagramiin, Twitteriin tai Pauligin Facebook-seinälle tunnisteella #cupsolopose. Kuvan uskottavuutta lisää, mikäli kuva on napattu keikan Cupsolo-pisteeltä.

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on kuvaan ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää Järjestäjälle oikeuden käyttää lähetettyjä kuvia viestinnässä sekä julkaista voittajan nimen ilman erillistä suostumusta tai korvausta omissa kanavissaan 31.12.2014 asti.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan yksi Paulig Cupsolo -kapselikeitin (arvo n. 99€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Valintaraati valitsee voittajaksi mielestään katu-uskottavimman cupsoloposen kaikkien osallistujien joukosta 31.8.2014 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa vuoden 2014 loppuun mennessä.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Oy Gustav Paulig Ab