#Cupsolobrunssi vietettiin lämpimässä tunnelmassa

22.8.2014

Äitienpäivän brunssihetkestä napattu kuva koitui tuplaten herkulliseksi, kun Eeva-Kaisa Ratas vei otoksellaan voiton #cupsolobrunssi -kilpailussa. Palkinnon nauttiminen, eli varsinainen #cupsolobrunssin päivä sattui heinäkuun viimeiselle sunnuntaille, jolloin lämpötila lähenteli kesän kuumimpia lukemia. Päivä olikin kuin tehty rentoon yhdessäoloon ja paikalle Eeva-Kaisan ja tämän puolison kotiin Helsingin Suomenlinnaan oli kutsuttu kymmenkunta henkeä viettämään leppoisaa brunssia.

Brunssien viettäminen viikonloppuisin on kaveriporukalle tuttua. Eeva-Kaisa kertoo, että tarjoilut saattavat vaihdella mutta tärkeintä on iloinen ja rento fiilis hyvässä seurassa - eikä kuohuviinikään haitaksi ole! Tällä kertaa myös syömäpuoli sai mielen hilpeäksi, kun Soda Catering loihti seurueelle runsaat ja kesäiset tarjoilut sesongin herkuista. Maistuisiko sinulle samainen menu?

Luomujogurttia, mysliä ja mustikkahilloa

Mansikka- hedelmäsalaattia

Kauden kasviksia, yrttejä ja salaattia

Peruna- sokerihernesalaattia

Juustolajitelma ja raparperihilloketta

Kasvismunakasta ja uunissa paahdettuja tomaatteja

Päivän savukalaa Kauppatorilta ja tillikurkkuja

Rapuskagen

Croissantteja ja sämpylöitä

Juustoportin kirnuvoita

Sitruuna- marenkipiirasta

Karpalo- ja omenamehua

 

Brunssi katettiin helteeltä suojaan sisälle ja herkut nautittiin ulkosalla puiden varjossa vilteillä ja terassilla kesäsunnuntain leppeydessä. Palkinnoksi saadulla Cupsolo Lattensia –uutuuskapselilaitteella nautiskelijoille valmistettiin pääasiassa jäälatteja kuuman kelin virkistäjiksi. Eeva-Kaisan vinkki virkistävän jäälatten valmistukseen oli käyttää espressokapselin kanssa puoliksi Cupsolo Lattensian maitovaahdottimella valmistettua maitovaahtoa ja puoliksi kylmää maitoa. Juomaan kannattaa lisätä runsaasti jääpaloja, jolloin juomasta saadaan paitsi kuohkea myös kauan viileänä säilyvä. Kapselilaite ei ollut voittajallemme entuudestaan tuttu mutta juomavalikoima ja helppokäyttöisyys yllätti positiivisesti.

Eeva-Kaisa puolisoineen ei ollut aiemmin järjestänyt brunssia Suomenlinnan kotonaan ja osalle vieraista tämä oli myös ensivisiitti heidän luonaan. Tunnelma brunssilla oli kaikin puolin hilpeä ja se ei takuulla jää ainoaksi! 

 

Katso kilpailun satoa ja kevään herkullisia #cupsolobrunssi -kuvia kampanjasivuilta.