Kutsu kevät #cupsolobrunssi´lle!

24.4.2014

 

Aurinko on herättänyt talviuniltaan pimeän talvikauden jälkeen ja on aika kutsua ystävät yhteen nauttimaan auringosta leppoisassa ilmapiirissä. Mikä sopisikaan paremmin kuin yhteisen pöydän ääreen kokoontuminen? Kutsu ystävät, perhe tai sukulaiset runsaana notkuvan brunssipöydän ääreen vaikkapa rentona viikonloppuaamuna.

Brunssit ovat vallanneet jalansijaa varsinkin kaupunkien viikonlopuissa ja uusia tarjoajia ilmestyy katukuvaan nopeammin kuin ruokailija ehtii puraista croissantiansa. Brunssin järjestäminen myös kotioloissa on helppoa ja kokkausvuoroa voi kierrättää porukassa viikonlopusta toiseen. Tai sitten laitetaan pystyyn vanhat kunnon nyyttikestit!  Sana brunssi on suomalaistunut versio englanninkielen sanasta brunch.  Brunssin viettoa aloitellaan usein aamupäivällä, joten nimensä mukaisesti tarjoiluissa yhdistyy vaikutteita niin aamiaisesta (engl. breakfast) ja lounaasta (engl. lunch). Usein tosin taitaa käydä niin, että juttua ja herkkuja riittää pitkälle iltapäivään saakka.

Brunssipöytä notkuu herkkuja moneen makuun. Toinen kokoaa ruokaisan salaattilautasen tuoreista antimista, siinä missä toinen latoo lautasensa täyteen makeita herkkuja.  Kuten brunssin muut tarjoilut, myös herkkujen kuumat juomat tarjoillaan jokaiselle makunsa mukaan. Yhdelle lattea, toiselle aromaattista teetä, kolmas nappaa tiukan espresson brunssiherkuttelun päätteeksi. Paulig Cupsolo Lattensialla loihdit juomat kaikille maun mukaan ja kuppi kerrallaan. Maitokahvijuomat syntyvät uudella laitteella tuoremaidosta ja teen ystävät pääsevät hauduttamaan juomansa juuri oikealla lämpötilalla.

Olennaista hyvän syötävän lisäksi on kiireetön ja leppoisa ilmapiiri hyvässä seurassa!

Nappaa kuva omasta brunssihetkestäsi ja julkaise se Instagramissa tai Twitterissä hashtagilla #cupsolobrunssi ja merkitse kuvaan myös @PauligFi. Osallistuneiden kesken arvotaan ihana brunssihetki ystävien seurassa ja voittaja saa lisäksi Paulig Cupsolo Lattensia –kapselilaitteen.

Katso herkullisia brunssikuvia kisasivuilta: kahvi.paulig.fi

Kilpailun tarkemmat säännöt.