Café Sydney All Day Breku @ Paulig Kulma <3

29.10.-25.11. ajan Paulig Kulmassa on tarjolla spesiaalit neljän vaikuttajien suunnittelemat Café Sydney All day breakfastit. Café Sydney on inspiroitunut australialaisesta elämäntyylistä ja kahvilakulttuurista, johon olennaisena osana kuuluu pitkälle venyneet aamiaiset. Australiasta rantautuva All Day Breakfast antaakin luvan nauttia aamiaista pitkin päivää!

Pauligin Kaupunkikahvien tuotesarjan uusin tulokas Café Sydney saa rinnalleen tänä syksynä hurmaavat All Day Breakfast -kokonaisuudet, jotka on varavasten koostettu tämän vaaleapaahtoisen uutuuden rinnalle. Aamupalat on suunniteltu ja koottu yhdessä valittujen Instagramista tuttujen vaikuttajien, Paulig Kulman, PoWaun ja Paulig Barista Instituten asiantuntijoiden kanssa, jotta kokonaisuus olisi harmooninen. 

Aamupalat ovat tarjolla Pauig Kulmassa viikoilla 44-47, joista viikko 47 on Pauligin Paulan viikko! 

Paulig Kulman herkuista vastaava Powau on loihtinut tavallisen listan ulkopuolelta useita vedet kielelle heräyttäviä ruokia, jotka ovat saatavilla ainoastaan näissä All Day Breku -seteissä! 

Mutkattoman elämäntyylin ja avokadorakkauden lisäksi Australia on tunnettu laadukkaasta kahvista. Jokainen Kulmassa tarjottava All Day Breakfast -kattaus täydennetäänkin australialaisesta elämäntyylistä inspiroituneella Café Sydneyllä, jonka hunajaisen makea, hedelmäinen maku kruunaa aamiaisherkuista täytetyn pöydän. Café Sydney sopii sekä tavalliseen kahvikoneeseen, käsinsuodatukseen että pressopannuun. All Day Brekulla kahvi tarjoillaan söpöstä pressopannusta. <3 All Day Brekut ovat nimensä mukaisesti tarjolla aamusta iltaan, eikä hintakaan huimaa päätä; herkulliset setit saat nyt 12 eurolla! 

Paulig Kulman All Day Brekun kahvi on Café Sydney

Katso alta, millaisia herkkuja on luvassa tulevina viikkoina!

Viikko 44 @mariannnan

• Kanelinen kardemumma-tuorepuuro 

• Berry Smoothie

• Avokadoleipä (Mitä olisikaan All Day Breku aussityyliin ilman avokadoa??) 

Mariannan hurmaavan aamupalan avokadoleipä on suunniteltu varta varten tätä kokonaisuutta varten, joten käy maistamassa herkkua heti tällä viikolla!

avokadoleipä

Viikko 45 @eevsku

• Mustikkainen tuorepuuro 

• Vihermehu

• Kylmäsavulohileipä

Viikko 46 @iinalaura 

• Vadelmainen kaurajogurtti Powaun omalla granolalla 

• Marjamehu

• Mansikka-basilika Avobagel

Myös mansikka-basilika avobagel ei kuulu normaalisti Paulig Kulman valikoimiin, vaan täydentää vain viikon 46 ajan tätä ihanan vaaleanpunaista All Day Brekua! 

mansikkabagel

Viikko 47 @pauligin_paula

• Raikas hedelmäsalaatti 

• Yellow Smoothie

• Maapähkinävoi-banaanileipä

 

Oma aamupalani syntyi halusta taistella keltaisella kokonaisuudella pimeää marraskuuta vastaan! Hedelmäsalaatti ja Yellow smoothie pitää huolen piristävästä puolesta ja maapähkinävoi-banaanileipä (JOKA ON AIVAN MIELETTÖMÄN HYVÄN MAKUINEN) täydentää pakettia sen herkullisella makean-suolaisella yhdistelmällä.

Toivotottavasti mahdollisimman moni pääsee nauttimaan tästä All day breakfast setistä!

Maapähkinävoi-banaanileipä oli ylivoimaisesti oma suosikkini ja ah, niin hyvää! Makea aamupalaleipä löytyy Kulmasta vain viikon 47 ajan ja aion ainakin itse käydä herkuttelemassa tällä aamupalalla useamman kerran!

maapahkinävoi-banaanileipä

 

@pauligfi Instagramissa on myös meneillään arvonta, jossa joka perjantai voit voittaa Café Sydney -tuotepaketin! Tuotepaketti pitää sisällään pressopannun, tietysti Café Sydney -kahveja sekä Paulig Kulman 25 euron lahjakortin. Voittaja arvotaan @pauligfi -tilin seuraajien kesken, joten jos et vielä seuraa Pauligia Instagramissa, tee se viimeistään nyt! <3 

 

Tervemenoa nautiskelemaan <3

Kahviterveisin,

 

Maija

Pauligin Paula

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!