Brazil juhannuslaskenta -kilpailun säännöt:

8.5.2010

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailu on avoin 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 22.12.-28.12.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu arvaamalla kuinka monta yötä on talvipäivänseisauksen 2014 ja juhannuspäivän 2015 välillä. Arvaukset tulee merkitä Facebookissa kilpailujulkaisun kommenttiosioon.

5. Palkinnot ja ehdot
Ensimmäisenä oikean yöluvun arvannut tai ensimmäisenä lähimmäksi oikeata yölukua osunut voittaa keraamisen Brazil-termosmukin sekä paketin jauhettua Brazil-kahvia (500 g) . Lisäksi muiden oikein vastanneiden tai lähimmäksi oikeata lukua osuneiden kesken arvotaan 9 kpl paketteja, joissa on Brazil-termosmuki ja paketti jauhettua Brazil-kahvia (500 g). Yhden tuotepaketin arvo on n. 10 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittaja valitaan 29.12.2014 ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com