Barista Basics – kurssi on oiva aloitus baristan uralle!

14.11.2017

Barista-sanan alkuperä on italian kielestä, jolla se tarkoittaa baarimikkoa, joka valmistaa kuumia ja kylmiä espressopohjaisia juomia.

Baristalle ei ole sen kummempaa määritelmää tai vaatimuksia sen käyttöön, mutta kahvimaailmassa yleisesti baristoina pidetään henkilöitä, jotka osaavat valmistaa monilla eri tavoin kahvijuomia kuten espressoja ja suodatinkahveja sekä osaavat kertoa kahvista asiakkaille. Baristan ammatti on tänä päivänä nosteessa, joka onkin näkynyt Paulig Barista –instituutin kursseilla. Järjestämme myös kotibaristakursseja, voit lukea lisää niistä täällä!

Barista Basics – kurssilla keskitytään nimensä mukaisesti baristan perusteisiin eli pääset harjoittelemaan espressomyllyn säätöä, maidonvaahdottamista sekä eri espressopohjaisia juomia. Kurssipäivän jälkeen osaat varmasti tunnistaa hyvän espresson ja mitä sen valmistamisessa tulee ottaa huomioon. Kurssilla emme istuta sinua valkokankaan edessä vaan pääset suorittamaan ennen itse kurssipäivää meidän Web Barista -nettikurssin, jossa opit kahvipavun matkan pensaasta kuppiin sekä muuta mielenkiintoista tietoa kahvista. Kurssipäivänä hyppäämme heti käytännön hommiin ja jokaiselle osallistujalle on varattu oma espressokone ja – mylly, joten pääset varmasti harjoittelemaan niin paljon kuin vain haluat ja jaksat.

Barista Basics – kurssille ei ole muita pääsyvaatimuksia kuin reipas mieli ja paljon mielenkiintoa. Olit sitten baristan urasta haaveileva tai hyvästä kahvista kiinnostunut, olet aina tervetullut! Ilmoittautumaan pääset osoitteessa https://www.pauliginstituutti.fi/instituutti/kurssit/barista-basics/. Kaikki Barista Basics – kurssimme pidetään tällä hetkellä Paulig Kulmassa, joten saapuminen kurssille on helppoa. Älä huoli, jos vuodelle 2017 ei löydy sopivaa kurssipäivämäärää, sillä vuoden 2018 kursseille voi myös jo ilmoittautua!

Tervetuloa kursseille ja moikkaillaan hyvien kahvien merkeissä!

Kahviterkuin

Paulig Barista –instituutin poppoo

Ulla, Karin, Karkki ja Jori

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top