Arvaa Kaupunkikahvi -arvonnan säännöt

11.2.2019

Järjestäjät 

 

Oy Gustav Paulig Ab 

 (Jäljempänä “Järjestäjä”) 

 

2. Osallistumiskelpoisuus 

 

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. 

 

3. Kampanja-aika 

Kampanja alkaa 11.2.2019 ja päättyy 24.2.2019. 1 voittaja arvotaan aina uusimman kisajulkaisun kommentoijien kesken 

14.2.2019

17.2.2019

19.2.2019

22.2.2019

25.2.2019

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 2 vuorokauden sisällä arvonnasta. 

 

4. Kuinka osallistua arvontaan  

Osallistut arvontaan arvaamalla mihin Kaupunkikahviin julkaistu kuva-arvoitus viittaa. Kuva-arvoituksia julkaistaan yhteensä 5 ja voittajat arvotaan aina jokaisen julkaisun kommentoijien kesken. Vain yksi voittaja arvotaan per julkaisu. Voit kommentoida jokaista kuva-arvoitusta. 

5. Osallistuminen, palkinnot ja ehdot  

Palkintona arvomme kaikkien kommentoijien kesken Kaupunkikahvien tuotesarjan sekä Pauligin pressopannun. 

Palkintojen arvo on noin 40 euroa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi arvontaan sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Voittaja arvotaan arvonnan ehdot täyttävien julkaisuun kommentoijien kesken Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti 13.02.2018 mennessä. Mikäli kohtuullisista yrityksistä huolimatta arvonnan voittaja ei tavoiteta tai hän ei suostu edellä mainittuihin ehtoihin menettää hän oikeutensa palkintoon ja uusi voittaja arvotaan. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. 

 

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. 

 

Instragram tai Facebook ei ole kilpailun sponsori ja että Instagram tai Facebook ei ole missään vastuussa käyttäjille kilpailuun liittyen. Kilpailuun ei hyväksytä näitä sääntöjä rikkovia osallistumisia. 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

 

7. Julkisuus ja markkinointi 

 

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. 

 

8. Arpajaisvero 

 

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. 

 

10. Lisätietoa arvonnasta

 

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com 

 

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta.