ALPAKKA-AGILITY KILPAILU YOUTUBESSA

24.11.2007

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

 

3. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 24.11.2017 ja päättyy 1.12.2017.

 

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Kilpailuun voi osallistua Youtubessa kommentoimalla Alpakka-agilityvideon alla olevaan kommenttikenttään, miksi haluaisi voittaa kahden hengen alpakka-agilitytunnin.

 

5. Palkinnot ja ehdot 

Kommentoijien kesken arvotaan yksi kahden hengen alpakka-agilitytunti Ali-Ollin Alpakkatilalla Klaukkalassa. Matkustus- tai ylläpitokulut eivät sisälly palkintoon.

Palkintopaketin arvo on noin 50 e. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Arvonta suoritetaan 4.12.2017 mennessä ja voittajille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti sosiaalisen median välityksellä.

Kaikki aktivointiin osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Aktivointi ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

YouTube ei ole kilpailun sponsori ja että YouTube ei ole missään vastuussa käyttäjille kilpailuun liittyen. YouTuben yhteisön säännöt: https://www.youtube.com/yt/policyandsafety/communityguidelines.html Kilpailuun ei hyväksytä näitä sääntöjä rikkovia osallistumisia.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 

6. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

 

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

 

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com