Maustetut kahvit

Kaipaatko arkeesi pieniä herkutteluhetkiä? Paulig Maustetut kahvit on sarjamme keskipaahtoisia kahvisekoituksia, joihin kuhunkin on lisätty ripaus eri makua tuomaan kahvihetkeesi herkullisia vivahteita. Makuvaihtoehtoehtoja ovat vanilja, kardemumma, hasselpähkinäsuklaa ja suklaa. Käytä kahveja sellaisenaan tai sekoita osaksi tavallista suodatinkahvia.

Paulig Vanilla Coffee
Paulig Oriental Coffee
Paulig Wienerwalzer Coffee
Paulig Choco Coffee

Moomin Coffees

Paulig Moomin on sarja kahvisekoituksia, jotka vievät sinut yhdessä Muumien kanssa läpi neljän vuodenajan, kevät, kesä, syksy ja talvi. Maista minttuinen kevät, mustikkainen kesä, keskipaahtoinen syksy ja tummapaahtoinen talvi.

Paulig Moomin Mint Chocolate Flavoured Coffee
Paulig Moomin Blueberry Coffee
Paulig Moomin Medium Roast Coffee
Paulig Moomin Dark Roast Coffee

Watsa-kahwi

Paulig Watsa-kahwi -kahvisekoituksen pavut on paahdettu erityisellä menetelmällä, joka alentaa kahvijuoman happopitoisuutta. Huolellinen paahto ja tarkoin valitut pavut Etelä-Amerikasta ja Aasiasta takaavat täydellisen ja pehmeän kahvinautinnon.

Paulig Watsa-kahwi

Dark Roast Coffee

Paulig Dark Roast Coffee on parhaista eteläamerikkalaisista ja aasialaisista kahvilaaduista paahdettu kahvisekoitus, jossa on pehmeän aromikas maku. Sopii täyteläisen paahteisena tumman kahvin ystäville kaikkiin kahvihetkiin.

Paulig Dark Roast Coffee

Tykkää, seuraa ja keskustele