Hyvää toimistokahvia Saalasti Oy:llä

Saalasti Oy Juvanmalmilla on valinnut toimistolleen Paulig Professionalin Premium-kahviratkaisun. Saalasti Oy:n Jari Leppänen kertoo, että satsaus uuteen keittiöön ja kahvikoneeseen ovat nostaneet työhyvinvointia. Saalasti Oy on maailman johtavia biopolttoaineiden käsittelyyn tarkoitettujen laitteiden valmistajia ja työntekijöille päivittäinen yhteinen kahvitauko on tärkeä asia. Henkilökuntaa Juvanmalmin toimipisteellä on noin 40.

1. Jari, miksi valitsitte juuri Pauligin kahviratkaisun toimistoonne?

Yhteisten tilojen remontin yhteydessä etsimme uutta kahvikonetta netistä. Kun törmäsimme Paulig Professionalin sivuilla Thermoplan-kahviautomaattiin ja luimme sen tekniset ominaisuudet, tiesimme, että tämä kahvikone sopisi meille. Teimme vertailuja eri valmistajien välillä, mutta lopullinen päätös syntyi, kun kävimme Pauligin paahtimolla. Tiesimme, että tämä se on!

Saalasti Oy

2. Kerro avoimesti, miten on mennyt Paulig-kahviratkaisun kanssa?

Olemme olleet tyytyväisiä Pauligin palveluihin, niin uuden kahvikoneen asennus kuin ostokset verkkokaupassa sekä muut palvelut ovat sujuneet hyvin. Uusi kahvitila on isompi ja viihtyisämpi sekä siellä on mukava järjestää viikoittainen Online café, jossa käsittelemme hieman menneitä sekä teemme katsauksen tulevan viikon asioista. Meillä on virallinen kahvitauko kahdesti päivässä, mutta porukkaa tulee myös vapaasti kahvitauolle.

Koemme, että työtyytyväisyys on noussut työpaikalla. Satsaus uuteen keittiöön ja kahvikoneeseen, josta saa hyvää kahvia, on entisestään parantanut työpaikan viihtyisyyttä. Entinen kahvitila oli alkuperäisessä kunnossa eli noin 16 vuotta vanha. Nykyisessä uudessa keittiössä Thermoplan -kahvikone pääsee asemaansa. Se on uuden kahvitilan "kruunu".

3. Millaista palautetta tuli työntekijöiltä, kun kahvilaite oli asennettu?

Mielipiteitä on ollut vastaankin, mutta mitä enemmän uutta laitetta on kokeiltu, niin lopulta kaikki työntekijät on löydetty kahvikoneen vierestä nauttimassa kahvijuomia. Ennen Thermoplan -kahvikonetta meillä oli käytössä Mocca Master, jolla valmistamme edelleen suodatinkahvin. Thermoplan -kahviautomaatissa on kaksi espressopapua, joista saa erityyppisiä kahveja lähes joka makuun. Pauligin espressokupit ja lattelasit ovat kivoja ja ne ovatkin saaneet huomiota työntekijöiltä.

Referenssiasiakas - Saalasti Oy

4. Mitä mieltä vierailijat ovat olleet kahvistanne?

Meillä käy paljon vierailijoita sekä erilaisia liiketapaamisia on usein. Uudet, valoisat kahvitilat ovat saaneet paljon positiivista palautetta ja niihin onkin ilo viedä vieraat kahville.

5. Mihin olet ollut erityisen tyytyväinen palvelussamme?

Kun laite tarvitsi huoltoa, Paulig Professional -myynniltä ja -huoltohenkilökunnalta tuli vastaus nopeasti. Pyyntöömme reagoitiin ja jäi sellainen olo, että meistä pidetään huolta. Laiteasentaja oli vakuuttava ammattilainen ja mukava - hänestä jäi "pro-fiilis"!

Saalasti Oy on vuonna 1945 perustettu perheyritys, joka on maailman johtavia biopolttoaineiden käsittelyyn tarkoitettujen laitteiden valmistajia. Koneet toimivat pääasiassa suurissa voimalaitoksissa ja sellutehtaissa. Päätuotteita ovat erilaiset murskaimet ja hakkurit sekä kuorta kuivaavat kuoripuristimet. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Espoon Juvanmalmilla. Saalasti Oy osallistuu Great Place to Work -työhyvinvointitutkimukseen ja yrityksen johtoryhmä on kehittänyt tätä varten Saalasti Oy:n yrityskulttuurin. 

Back to top