Euran rinkilät Facebook-kisan säännöt

5.5.2009

 

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Euran rinkilät-kilpailu on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 25.8. –29.8.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla Pauligin  Euran rinkilät Facebook-postaukseen vastauksen, mikä on Euran rinkilöiden toinen salaisuus. 

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan 3 kpl Paula sateenvarjoja (Arvo noin 10€). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta 1.9.2014 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkintojen luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan 8postiosoitteisiin Suomessa vuoden 2014 loppuun mennessä.

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Oy Gustav Paulig Ab