Brazil Tumma Paahto -näytearvonnan säännöt

8.5.2010

1. Järjestäjä
Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailu on avoin 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 9.4. - 12.4.2015

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu merkitsemällä Facebook-ystävä Facebookissa kilpailujulkaisun kommenttiosioon.

5. Palkinnot ja ehdot
Kaikkein osallistuneiden kesken arvotaan 40 kpl Brazil-näytepaketteja, joissa on 1 kpl Brazil-näytepusseja ja 1 kpl Brazil Tumma Paahto näytepusseja (2 x 31g). Yhden tuotepaketin arvo on n. 2 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittajat valitaan vkon 16 aikana ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Palkintojen toimittamisesta sovitaan erikseen. Mikäli voittajia ei tavoiteta Facebookin kautta kohtuullisessa ajassa Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com