Thermoplan kahvihetki herokuva

Keskusteluja kahvipisteellä

 

Mikä tekee työstä merkityksellistä?

Videosarjan "Keskusteluja Kahviautomaatilla" ensimmäisessä osassa Anni Hautala haastattelee Kaisa Lipposta työn merkityksellisyydestä.

Pauligin Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kaisa Lipponen uskoo, että jokaisella tulisi olla rooli vastuullisuuden kehittämisessä. Kaisa kertoo, että työssään ihmiset innostuvat uuden kehittämisestä ja muun muassa se tekee työstä merkityksellistä. Jokainen meistä voi tehdä pieniä tekoja työn merkityksellisyyden parantamiseksi. Katso koko keskustelu videolta!

Mitä ottaa huomioon kahvikoneen valinnassa?

Kahvinjuojien määrä

Kuinka monta työntekijää toimistollanne juo päivittäin kahvia? Käykö toimistollanne paljon vieraita?

Tämä luku kertoo jo paljon siitä, millainen kahviratkaisu kannattaa hankkia. Jo yli 20 hengen toimistoon suosittelemme kahviautomaattia. Vapauta kahvinkeittoon kuluva aika luovempaan työhön! Monet laitteet tarjoavat myös kuuman veden teenjuojille. Asiantunteva myyntitiimimme auttaa aina oikean koneen valinnassa.

Täysautomaatti vai perinteinen kahvinkeitin?

Parasta mitä rahalla saa, vai hyvälaatuinen kahvikone? Trendikästä on tarjota sekä suodatinkahvia että espressopohjaisia kahvijuomia.

Tuoreesta maidosta valmistetut juomat ovat ehdottomasti parhaimman makuisia, jos haluat tarjota kahvilatasoisia juomia. Barista- koulutettu huoltotiimimme pitää huolen, että kahviautomaatti on aina käyttökunnossa.

Kahvipisteen sijoittaminen

Kahviautomaatti kannattaa sijoittaa toimistossa keskeiselle paikalle, jossa työntekijät voivat kokoontua viihtymään kahvikeitaalle tauon ajaksi.

Kaikki laitteet eivät tarvitse vesiliitäntää, mutta osa tarvitsee vettä ja viemärin. Myös sähkö on otettava huomioon. Myyntitiimimme auttaa aina kahvipisteen suunnittelussa.

Toimistojen kahviratkaisut pieni kuva
Vastuullinen kahvikumppani

Yhdessä vastuullista liiketoimintaa rakentamassa. Valitsemalla Pauligin, parannat kahvinviljelijän toimeentuloa. Kuppi kerrallaan!

Coffee break small image
Kahviaiheisia podcasteja

Miten töissä jaksetaan nykyään? Anna Perho jututtaa Tauolla-podcastsarjassamme työelämän huippuasiantuntijoita työelämän eri puolista.

Office coffee drinker
Kahvilaitteet toimistolle

Laadukas kahvi, kahvilaite ja toiminnallinen kahvipiste lisäävät työpaikan viihtyvyyttä. 

Parempia kahvihetkiä – ota yhteyttä!

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät täällä.

 

 

Back to top