Cafe au lait herokuva

Café au lait

Ranskalainen aamukahvi Café au lait

Herkullisin aamukahvi café au lait syntyy tummasta Parisien-kahvista ja lämmitetystä maidosta. Makeahko Paulig Parisien on paahtoasteella 5 erittäin tummaksi paahdettu kahvisekoitus, jossa ripaus robustaa antaa kahville mannermaista voimakasta aromia. Alun perin Ranskasta lähtöisin oleva café au lait tarkottaa kirjaimellisesti 'kahvia maidon kanssa'. Tyypillisesti café au lait tarjotaan laakeasta kulhosta.

Tee toimistossa vaikutus asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin tarjoamalla kokouskahvina café au lait! Kahvin valmistus ei vaadi suuria investointeja, sillä sen voi valmistaa suodatinkahvilaitteella tai pressopannulla. Lisää joukkoon puolet maitoa ja voilà! Kahvilassa café au lait tuo mukavaa vaihtelua vuorokausitarjoomaan, sillä se sopii mainiosti sekä aamiaiselle että brunssille. Tarjoile makuparinsa croissantin ja hillon kera - c’est manifique!

Vaihtelu virkistää! Suomalaisten makutottumus on muuttumassa kohti entistä tummapaahtoisempia kahveja. Lisäksi suomalaiset arvostavat vastajauhettua kahvia ja tästä syystä Parisien -kahvi löytyy valikoimastamme jauhetun kahvin lisäksi myös papuina. Paulig Parisien -kahvi on vastuullinen, UTZ-sertifioitu tuote. Café au lait –myynninedistämismateriaaleja voit tilata asiakaspalvelustamme» 

Cafe au lait makupari kuva
Inspiroivia ideoita toimistokahvitukseen
  • Tumma paahdetun kahvin kysyntä kasvaa kasvamistaan. Tarjoamalla henkilökunnalle tummapaahtoisesta kahvista valmistettua Café au lait-juomaa lisäät aamuihin työtyytyväisyyttä.
  • Ei vaadi laiteinvestointeja - voidaan valmistaa suodatinkahvipannuilla tai pressolaitteilla.
  • Tuo vaihtelua kokouksiin: Ranskalais-teemaisella brunssilla annat elämyksiä vaikkapa aamun kokouksiin. 
  • Kaikkien kaupunkikahvien pavut tulevat 100% vastuulliseksi varmennetuista lähteistä ja ovat UTZ-sertifioituja. 
Café au lait -tarvikkeet
Parisien_tuotekuva_cafeaulait
Paulig Café Parisien kahvipapu 8x400g
Furento termoskannu tuotekuva
Furento pumpputermoskannu 2,2 L
Kannu Qline litra tuotekuva
Kannu QLINE L 1,0L kahvin tarjoiluun
Parempia kahvihetkiä – ota yhteyttä!

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät täällä.

Back to top