Paulig Barista Institute

Baristat ovat taiteilijoita!

Baristolle kahvi ei ole vain joka aamuinen herätyskello tai tapa pysyä hereillä. Se on puhdasta intohimoa! Baristat luovat makuelämyksiä, laadukkaita tuotteita ja unohtomattomia asiakaskomuksia. Pelkkä timanttinen tekniikka ei tee huippubaristaa, mutta perusteet pitää olla hyvin opeteltuna ennen kuin pääsee briljaanteeraamaan taidoilla. Erityisen hauskaa oppinen on Paulig Barista Instituutissa, jossa opit saavutetaan kokeilemalla ja tekemällä käytännössä. Paulig Barista Instituten kouluttajat opastavat sinulle perusteista aina latte artin huippu taitoihin, erilaisiin uuttotekniikoihin, ammattimaiseen maistoon ja paljon muuhun.

 

Tule mukaan!
  • Parempi asiakastyytyväisyys
  • Motivoitunut henkilökunta
  • Pienempi hävikki
  • Parempi työergonomia
  • Tehokkaat toimintatavat 
Kahvikoulutuksia vuodesta 1980!

Paulig on tarjonnut kahvikursseja jo vuodesta 1980. Kahvikulttuuri, tuotteet, valmistusmetodit, laitteet ja trendit ovat kehittyneet näiden vuosikymmenien aikana huimasti. Se, että olemme myötäeläneet kahvikulttuurin kehitystä kaikki nämä vuodet tekee meistä pisimpään toimineen ja varmasti myös hauskimman paikan oppia kahvista.

Paulig Barista Institute tänään

Annamme kahvikoulutusta Suomessa, Virossa, Liettuassa ja Venäjällä. Valikoimasta löytyvät myös verkkokurssit. Tutustu kouluttajiimme ja inspiroidu seuraamalla meitä Instagramissa, facebookissa tai nettisivuillamme www.baristainstitute.com

SCA kurssit Paulig Barista Instituutissa

Speciality Coffee Association (SCA) is the world’s largest coffee trade association. In among many other learning programs, there is SCA Coffee Skills Program available for all the eager learners around the world. All our trainers are ASTs meaning they are Authorizes SCA Trainers. We currently have Barista Skills Module and Brewing Module in our portfolio. SCA eli Speciality Coffee Association on maailman johtava kahviammattilaisten järjestö, jonka tarkoituksena on edistää tietämystä laatukahveista ja osaamista kahvinvalmistuksessa. Laajaan kurssitarjontaan kuuluu muun muassa SCA Coffee Skills koulutus, joka innokkaiden oppijoiden valittavana maailman laajuisesti. Kaikki kouluttajamme ovat AST (Authorizes SCA Trainers) sertifioituja eli he voivat opettaa SCA kursseja. Koulutusvalikomastamme löytyy tällä hetkellä Barista Skills moduuli ja Brewing moduuli.

Back to top