Kahviratkaisut toimistoon

Laadukkaat kahviratkaisut toimistoille. Helposti!

Kahvipiste on yrityksen sydän!

Se kokoaa henkilökunnan yhteen, kahvikupin äärellä virkistäydytään, vaihdetaan kuulumisia, puhutaan asiaa ja asian vierestä. Laadukas kahvipiste luo yrityksestä halutun ensivaikutelman, toivottaa yrityksen vieraat tervetulleiksi ja omalta osaltaan luo miellyttävää ilmapiiriä tuleviin keskusteluihin. Paulig PRO tarjoaa lempeän ja helpon kahvitauon työpäivään. Meille suomalaisille kupponen kahvia on pyhä asia. Eikä mikä tahansa kahvi. Laadulla on todella väliä. Ja kun saa hyvää, tietää että on arvostettu. Lue lisää esitteestä>>

Pauligilta saat kaiken tarvittavan maistuvaan kahvihetkeen

Laadukas kahviratkaisu tukee yritystoimintaasi:
 • PAREMPI TYÖHYVINVOINTI: Taukokulttuuri on palannut työpaikoille. Tauko elvyttää työntekijää päivän rasituksista ja parantaa siten työhyvinvointia.
 • TEHOKKUUDEN KASVU: Rentoutunut ja virkeä työntekijä tekee vähemmän virheitä. Kahvi-tauot myös parantavat työtehoa ja keskittymistä.
 • POSITIIVINEN IMAGO: Kahvin laatu ja puitteet ovat kuin käyntikortti vierailijalle. Mukava hetki oivallisen kahvin parissa jättää positiivisen mielikuvan.
 • VAIKUTTAVIA TEKOJA: Yhdessä vastuullista liiketoimintaa rakentamassa. Valitsemalla Pauligin, parannat kahvinviljelijän toimeentuloa. Kuppi kerrallaan!
My Moment pienille yrityksille (Alle 50 työntekijälle)

Esimerkkitarjouksemme:

 • Jura, automaattinen kahvilaite pienille toimistoilla
 • Laaja valikoima erilaisia kahvipapuja ammatilaisvalikoimastamme
 • Markkinoiden paras huoltopalvelu
 • Helppokäyttöinen tilausmahdollisuus maidolle, teelle ja kahville verkkokaupasta
My Moment suurille yrityksille (Yli 50 työntekijälle)​

Esimerkkitarjouksemme:

 • Thermoplan superautomaattinen kahvilaite suurille asikasmäärille
 • Laaja valikoima erilaisia kahvipapuja ammatilaisvalikoimastamme
 • Markkinoiden paras huoltopalvelu
Toimistojen kahviratkaisut pieni kuva
Lue taukokultuurin merkityksestä

Mitkä tekijät vaikuttavat työhyvinvointiin? Hyvät työkaverit ovat yleinen vastaus tähän kysymykseen. Lisäksi yrityskulttuurilla on vahva vaikutus siihen miten toimimme työssä. Asia joka sitoo nämä kaksi tärkeää asiaa yhteen, on työpaikan taukokulttuuri. Kahvitauot antavat tilaisuuden hengähtää töiden lomassa ja yhdessä kahvittelu vahvistaa yhteisöllisyyttä, silloin kun ihmiset kokoontuvat tauolla yhteen.

Parempia kahvihetkiä – ota yhteyttä!

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät täällä.

​Nostetaan toimistokahvi uudelle tasolle

Puhuttaessa huippu laadukkaasta kahviratkaisusta avainasemassa ovat laatukahvi, huipputason laitteet ja sujuva palvelu, jotka yhdessä mahdollistavat herkulliset kahvihetket ilman epämielyttäviä katkoksia. Kuuman kahvin lisäksi valikomaamme kuuluu laaja valikoima muita juomavaihtoehtoja: suklaisen täyteläinen Tazza kaakaojuoma, pullotetut kylmät kahvijuomat sekä Reilun Kaupan sertifioidut Bradley's teet. Tarvitsetko huonekalun johon kahvilaite sopii kuin valettu? Paulig Kahvimoduuli on vartavasten kahvintarjoilua varten suunniteltu kalusteratkaisu. Pienempiä toimistoja tai kahvipisteitä varten sopii joko 90 tai 135 cm leveä kaluste. Leveämpään (180 cm) kahvimoduuliin mahtuu ison toimiston montaa makua miellyttäviä tuotteita. Kalusteeseen mahtuu hienosti suodatinkahvia ja espressopohjaisia kahveja valmistavat laitteet!

Haluatko luoda herkkullisia kahvihetkiä?

Meillä Pauligilla on yli 140-vuoden kokemus kahvisekoitusten kehittämisestä ja kahvin paahtamisesta. 100% kahvipavuistamme tulee vastuulliseksi varmennetuista lähteistä. Tämä tarkoittaa, että kahvi on joko sertifioitua tai ostettu varmennetuilta yhteustyökummaneilta alkuperämaissa. Pavun matka alkaa viljelijän käsistä ja jatkuu paahtimollemme, jossa se paahdetaan huolellisesti biokaasulla. Lopulta kahvi päätyy kuluttujan kuppiin. Nauti siis viimeiseen siemaisuun asti.

Huipputason kahvilaitteet joilla valmistat laadukkaimmat kahvit

Uudenlaiset kahviautomaatit valmistavat laadukasta kahvia napin painalluksella, uusin teknologia takaa, että laite toimii luotettavasti ja ympäristöystävällisesti. Me pidämme huolta, että sekä valitsemasi laite että kahvi ovat aina kunnossa. Maistotiimimme varmistaa, että kahvilaitteet tarjoilevat vain maukkainta kahvia. Jokainen kahvikupillinen on jauhettu tuoreista pavuista ja tarjoillaan tuoreen maidon kera. Juuri kuten suosikki kahvilassasi! Kahvin menekki työpaikalla voi olla joskus epäsäännöllistä ja siksi laitteemme onkin optimoitu valmistamaan tuoretta kahvia tarpeen mukaan, yksi kuppi kerrallaan, hävikkiä välttäen.

Me takaamme, että joka kuppi on nautintoa pullollaan!

Laadukas kahvi, luotettava kahvilaite sekä siisti ja viihtyisä ympäristö luovat nautinnollisen kahvihetken. Me haluamme varmistaa laadukkaan lopputuloksen prosessin jokaisella askeleella, kahvipavusta herkulliseen kahvikupilliseen. Kaikki laiteteknikkomme ovat SCA (Specialty Coffee Association) sertifioituja, joten he eivät pidä huolta vain laitteestasi, vaan pyrkivät tuottamaan nautinnollisen kahvihetken juuri teidän henkilökunnnalle ja vierailijoille.

Back to top