Kesä on parhaimmillaan musiikin, ystävien ja tietysti hyvän kahvin kera, vai mitä? Lähde kanssamme Aarrejahtiin ja vietä kesän parhaat kahvihetket festareilla!

Paulig Coffee Bar tuo kesän viileimmät kylmät juomat Turussa Ruisrockissa, Helsingissä Flow Festivaleilla ja Tampereella Blockfesteilla! Herkuttele Pauligin pisteellä pirskahtelevilla, cold brew -kahvista ja teestä valmistetuilla mocktail- ja cocktail-juomilla tai nauti festarihumun keskellä kaivatusta kahvitauosta – Paulig Coffee Barin valikoimasta löytyvät herkullisten kylmien juomien lisäksi espressopohjaiset kahvit sekä supersuositut Paulig Café Sydney- ja Barcelona-kaupunkikahvit

Tuu mukaan riemuitsemaan kesästä ja osallistu Pauligin Aarrejahtiin Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Kahvilähettiläämme Inkku on kätkenyt kasan festarilippuja jokaiseen festarikaupunkiin ja sinun tehtäväsi on nyt löytää tiesi aarteen luo!

Inkku piilottaa aarteen

13.6. Ruisrock-liput Turussa

18.7. Flow Festival –liput Helsingissä

25.7. Blockfest-liput Tampereella

Julkaisemme Pauligin Instagram-tilillä palasen kerrallaan Inkun piirtämästä aarrekartasta, jota seuraamalla saat kätköpaikan selville. Seuraa siis tiiviisti Pauligin IG-tiliä (@pauligfi) ennen jahtipäivää ja yritä selvittää sijainti ennen muita! Inkku luovuttaa palkinnon kahdelle nopeimmalle aarteenmetsästäjälle klo 17:00 alkaen!

Onnea matkaan!

 

Kurkkaa vielä jahdin säännöt:

https://www.paulig.fi/kahvijutut/paulig-aarrejahdin-saannot

 

#pauligaarrejahti