Brazil Dark Roast &

Minitortillapizzat

Pyysimme bloggaajia luomaan sointuvat ja energiset makuparit Brazil Tumma Paahto -kahville. 52 Weeks of Deliciousness -blogin Anne maistoi samettista kahvia vuohenjuustolla aateloitujen minitortillapizzojen kanssa ja kehitti maistuvan reseptin vaikkapa illanistujaisiin! 

Minitortillapizzat:
 
2 annosta
 
1 Santa Maria Thin & Crispy Tortilla
½ tlk kuorittuja tomaatteja tai tomaattimurskaa
1 tl kuivattua oreganoa ja ripaus suolaa
2 rkl pehmeää vuohenjuustoa
1/2 pieni punasipuli
1-2 valkosipulinkynttä
1 tl sitruunamehua
5 rkl laadukasta oliiviöljyä
1 kypsä avokado
koristeluun tuoretta basilikaa
 
Leikkaa tortilloista pyöreät palaset joko muotilla tai vapaasti leikaten. 
 
Sekoita tomaattikastikkeeseen kuivattu oregano ja suola. 
 
Levitä tomaattikastiketta minitortillojen päälle tasaisesti. 
 
Lisää tomaattikastikkeen päälle lusikallinen pehmeää vuohenjuustoa ja silputtua punasipulia. 
 
Nosta minitortilla uuniin ja paista 200 asteessa n. 7-10 minuuttia tai kunnes pizzojen reunat ovat saaneet kauniin ruskean sävyn.
 
Valmista öljy sekoittamalla raastettu valkosipuli, sitruunamehu ja oliiviöljy keskenään. 
 
Koristele tuoreella avokadolla ja basilikanlehdillä, viimeistele sitruuna-valkosipuliöljyllä.

 

Back to top